Doen waar je goed in bent was nog nooit zo leuk!

Jouw website, onze zorg

Oh Yes! Je huisstijl en branding staat en dan?! Waar je voorheen nog wel enthousiast was over je website voel je nu aan alles dat dit ook aangepakt mag worden. Lekker een frisse wind erdoorheen en alles doorvoeren in jouw vernieuwde stijl. 

 

Ik werk samen met Linda, dé website bouwkundige! Samen zijn wij het perfecte team om jou ook in dit stukje te ontzorgen. Na een online call waarin we samen jouw wensen hebben besproken ontwerp ik in Canva de 5 belangrijkste pagina’s van een website. Namelijk

 

 • homepage
 • over mij pagina
 • contactpagina
 • salespage
 • en daarnaast je blogpagina of een andere pagina naar keuze.

 

Natuurlijk neem ik jou ook in dit proces weer helemaal mee en laat ik je tussendoor de toffe ontwikkelingen zien zodat jij stap voor stap kan voelen of dit is wat jij wil uitstralen. Wanneer deze uitstraling staat en jij 100% blij bent met jouw website in wording zet ik alles door naar Linda en gaat Linda het stukje achter de schermen aanpakken. 

 

In enkele weken heb jij jouw vernieuwde website staan, een website die goed vindbaar is in Google en helemaal past bij jou als persoon, je onderneming en jouw branding!

WebUP
€1490,00*

 

Het WebUP traject is iets voor jou als jij

 • je huisstijl door wil voeren in jouw website
 • blij wordt van eenheid in jouw bedrijf
 • herkenning wil creëren bij jouw volgers en klanten
 • een aansprekend totaalbeeld neer wil zetten die de juiste klanten aantrekt
 • een totaal concept direct goed wil neerzetten
 • een stijl wenst die 100% jou uitstraalt
 

Gaan wij samen een stevige fundering neerzetten voor jouw onderneming? Of je nu een startende ondernemer bent zonder website of al jaren meedraait: je bent van harte welkom! Jij wil het anders aanpakken en hebt maar een doel: de juiste klanten bereiken en zorgen voor een onvergetelijke indruk.

Tijdens het WebUP traject gaan we voor het complete concept waarbij ik jouw wensen doorvoer en je volledig bij dit traject betrek. Hierdoor ontstaat er een website die 100% bij jou en je onderneming past.

Let op: het WebUP traject is alleen beschikbaar wanneer jij de creatiereis hebt doorlopen. Mocht dit nog niet het geval zijn starten we eerst daar. Lees hier meer over de creatiereis. 

 

 
 

Het WebUP traject bevat:

Creatiecall á 60 minuten

Tijdens deze online call gaan we samen bekijken waar jouw wensen liggen en zetten we de eerste stappen in het uitwerken van jouw (vernieuwde) website.

Website ontwerp in Canva

Je ontvangt van mij een totaal ontwerp van jouw website in Canva. Tussendoor breng ik je steeds op de hoogte van de vooruitgang en is er voldoende ruimte eventuele aanpassingen door te voeren. 

 

Ik ontwerp voor jou de 5 meest gebruikte pagina’s volledig passend bij jouw creatiereis templates en stijl, in overleg is er natuurlijk altijd ruimte voor meer ontwerpen per pagina. 

Website bouwen

Daarna gaat Linda voor jou aan de slag om de hele website achter de schermen klaar te maken en het ontwerp dat wij samen gemaakt hebben in de hele site terug te laten komen. De website is volledig SEO proof waardoor er een goede vindbaarheid in zoekmachines is. 

*Betaling mogelijk in 3 termijnen. Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.