fbpx

Ik ben Mandy,

geboren in 1987, getrouwd met René en moeder van twee geweldige dochters (2012).  Ik ben werkzaam als gastouder en vind het daarnaast heerlijk om creatief bezig te zijn en dingen te creëren. De 2.5 jaar dat ik een eigen praktijk als HSP-coach had, kreeg ik veelvoudig opmerkingen over mijn zichtbaarheid, huisstijl en website. 

Ik kan ontzettend genieten van de kleine dingen die het leven mooi maken, je kan mij verrassen met een lekkere lunch buiten de deur, ik heb een panisch voor wespen en heb een hekel aan een vervelende sfeer. 

Zijn wij een match?

Ik ben...

Betrokken

Jouw huisstijl draait om jou als persoon en ondernemer. Jij staat in dit proces centraal. Ik vind het belangrijk om deze creatiereis samen aan te gaan, waarbij jij de beslissende factor bent.

creatief

Door mijn creativiteit zet ik dingen neer waar jij mogelijk niet aan had gedacht of maak ik kleurencombinaties waarvan je niet wist dat ze zouden matchen. 

open

Mijn openheid zorgt ervoor dat ik eerlijk ben over het proces, de creaties en jouw ideeën. Heb ik mijn twijfels over iets, dan vermeld ik dit en geef ik mijn inzicht, het eindresultaat is uiteindelijk jouw keus.

vernieuwend

Uitdagingen ga ik graag aan en ik vind het leuk om met vernieuwende creaties en templates te komen. Vanuit jou als persoon en bijbehorende wensen ontstaan mijn creaties op maat gemaakt voor jou. 

kennis

Mijn kennis die ik uit eigen ontwerpen, mijn opleiding en andere trainingen gehaald heb, krijg je er maar mooi even bij. Maak hier zeker gebruik van tijdens het proces. 

overzicht

Overzicht in mijn werk vind ik heel belangrijk. Werk je met mij dan heb ik vanaf het begin duidelijk welke stappen er gezet mogen worden en wanneer deze stappen gezet zijn.

Canva specialist

Ik heb de opleiding tot canva branding en design expert afgerond en me doormiddel van verschillende Canva cursussen verdiept in de mogelijkheden van Canva.

Instagram expert

In 2021 volgde ik een Instragram training over het op de juiste manier inzetten van Instagram als ondernemer en doorliep ik verschillende cursussen over Instagram.

Pinterest expert

In 2022 volgde ik een Pinterest cursus waarin de focus lag op het vergroten van je doelgroep en zichtbaarheid via Pinterest.

Klanten aan het woord

"Wauw, dit is echt tof!"

Zullen we samenwerken?

Leuk om samen even de mogelijkheden te bekijken.