Doen waar je goed in bent was nog nooit zo leuk!

Jouw focus, mijn taak

“Mijn lijstje wordt steeds langer!”

Herken je dat? Er liggen steeds meer dingen op je te wachten,  je stapel met “nog te doen” wordt groter en groter. Je wil al zolang iets doen aan je zichtbaarheid maar je hebt er geen tijd voor en heel eerlijk? Je zoekt het ook niet. 

Maar..

 • je wilt je gewoon rustig kunnen focussen op je onderneming
 • je bent klaar met uren verspilde tijd aan stuntelen in canva voor een social media post, werkboek of weggever terwijl er nog een stapel werk op je ligt te wachten 
 • alles in je hunkert naar een beter balans tussen werk en privé, Rust!
 • je wil je zichtbaarheid vergroten zonder dat het je veel moeite kost
 • als het even kan wil je een totale Look & Feel waar je 100% achter staat, die van betekenis is en de juiste klanten aantrekt.
 • je verlangd stiekem ook gewoon naar meer stabiliteit en zekerheid in jouw onderneming.

 

Vink jij minimaal 2 van bovenstaande punten af? Lees dan zeker even verder want ik kan je hierbij helpen zodat bovenstaande punten geen verlangen blijven maar werkelijkheid mogen worden. 

Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is om die stapel steeds groter te zien worden en alles alleen te “moeten” doen. Je hebt immers directe uren die je aan je klanten te besteden hebt en wanneer je onderneming lekker begint te draaien worden die uren meer en meer. Super fijn natuurlijk, dat is waar je het voor doet! Maar tegelijkertijd ook frustrerend want die stapel met dingen die achter de schermen moeten gebeuren die groeit maar door en jij komt er gewoonweg niet aan toe.

Dit moet anders maar hoe?!

Soms kruip je daarom in de avond nog achter je laptop of plan je een paar uurtjes in het weekend in maar het knaagt steeds meer aan je. Ook je omgeving laat af en toe vallen dat het zo niet langer kan. Je werkt te veel en hebt te weinig tijd voor andere zaken. Dit is niet wat je wil, zo had je het niet voor ogen toen je als ondernemer begon.. 

 

Je hebt de creatiereis doorlopen (mocht je dit nog niet gedaan hebben plan even een creatiecall met mij in zodat we samen de mogelijke stappen bekijken) en bent blij met wat er staat maar het social media stuk blijft aan je knagen. Het vraagt veel tijd van je om alles bij te houden en te plaatsen en eigenlijk vind je het ook gewoon niet leuk. Je content planning staat nog altijd niet en je hebt het gevoel maar wat te doen. Daarnaast heb je het plan werkboeken te maken en heb je nog andere plannen rondom Canva maar ook dat schuif je steeds vooruit. Geen zin in, te druk met andere dingen.

Kortom: het komt niet van de grond zoals jij het wil.

Ik voel je en weet dat dit onwijs veel van jouw groei, jouw energie en volledige focus kan vragen. Daarom heb ik het FocusON traject voor jou ontwikkeld. Niet alleen omdat dit is wat ik toen zo gemist heb maar ook omdat ik verschillende creatiereis klanten gesproken heb die hier ontzettend mee geholpen zouden zijn. Even terug naar de basis, samen aan de tekentafel om te bekijken wat er nodig is en wat eerst prioriteit heeft. Stapje voor stapje bereiken wij samen jouw einddoel en zie jij de stapel kleiner worden. Rust!

Groot voordeel voor jou is dat ik ontzettend praktisch ingesteld ben, georganiseerd en altijd een stap verder denk. Dit zorgt ervoor dat ik verder kan (en wil) gaan dan alleen het Canva stukje. Structuur brengen in jouw mail, agenda en planning daar draai ik mijn hand niet voor om.  

FocusON
€226,00 p/mnd*

 

Het FocusOn traject laat jou 

 • weer focussen op waar je goed in bent én wat je leuk vindt

 • het balans tussen werk en privé terugvinden en vasthouden

 • zichtbaarheid groeien door de juiste strategie en planning

 • je bedrijf op de kaart zetten met een stevige basis en alle focus op jouw klanten maar ook jezelf als ondernemer en persoon

 • een volledige Look & Feel neerzetten in je gehele onderneming en branding die van betekenis is en de juiste klanten aantrekt

 • verlangen naar meer stabiliteit en zekerheid in jouw onderneming uitkomen.Klinkt lekker Mandy, maar hoe zie je dit voor je? 

 

Laten we het simpel houden. We starten altijd met een online call om te bekijken wat jouw wensen zijn, wat ik hierin voor jou kan betekenen en zetten globaal wat focuspunten uit.

Voelt dat goed voor jou en wil je samen met mij de FocusON uitdaging aan gaan dan krijg je mijn enthousiasme, kennis en focus elke maand 4 uur tot je beschikking (meer uren is in overleg mogelijk, minder niet). Deze tijd blok ik standaard in mijn agenda zodat jij verzekerd bent van ruimte in mijn agenda. 

Het FocusON traject bevat:

Focus first

We maken samen een doelgerichte planning waarbij we kijken naar openstaande actiepunten maar ook je wensen en hangen er prioriteit aan. Taken zouden kunnen zijn het uitwerken van werkboeken, het opzetten van een contentplanning, social media beheer, het ontwerpen van andere opdrachten en/of templates in Canva, het inrichten van jouw agenda, mail of planning. In overleg is er veel mogelijk.

StartCall

We starten met een uitgebreide call waarin we samen bekijken wat jij nodig hebt, hoe we structuur erin kunnen brengen en wat jouw to do’s en toffe plannen zijn. Dit brengen we in kaart en laten we samenkomen in een helder plan. 

4 uur per maand

Maandelijks reserveer ik 4 uur voor jou in mijn agenda. Je bent dus altijd verzekerd van mijn 1- op- 1 tijd. Mij volledige focus, jouw eigen creatieve assistent. 

Maandelijks focus call

Maandelijks plannen we een focus call in waarin we samen bekijken hoe het gaat, waar je focus de komende weken mag zijn en wat ik voor jou ga overnemen en/of ontwerpen. Jouw stapel werken we weg en er komt ruimte voor nieuwe plannen.

*Looptijd 3 maanden, daarna per maand opzegbaar.  Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.