fbpx

Doen waar je goed in bent was nog nooit zo leuk!

branding, mijn taak

Veel ondernemers starten vol enthousiasme hun bedrijf maar komen er al snel achter dat de concurrentie groot is en de tijd van een briefje in de supermarkt – met als resultaten veel klanten- ver achter ons ligt. Ze starten met zichtbaar zijn op o.a. Instagram en Facebook waar ze dappere pogingen doen om hun product of dienst onder de aandacht te brengen tussen de vele tientallen berichten op een dag. 

 

Ooit begon ik ook zo. Als coach. Ik plaatste enthousiast berichten op Facebook en Instagram en deelde waardevolle tips, blogs en ervaringen. Het koste me veel tijd maar de reacties en daarop volgende klanten bleven uit. De coaches leken als paddenstoelen uit de grond te schieten en de concurrentie was groot!

 

Toen ontdekte ik Canva. Ik ben altijd erg creatief geweest en weet van mezelf dat ik een uitdaging aan durf te gaan. Ik maakte in Canva voor het eerst mijn eigen huisstijl. Dit ging echt niet direct goed en ik heb er uren tijd in gestoken voordat het stond zoals ik voor ogen had.

Niet alleen een logo en visitekaartje maar ook bijpassende flyer, vierkante post voor Instagram en Facebook en stories. Alles in de kleuren van mijn huisstijl zodat ik overal herkenbaar was. Niet aan mijn logo maar juist door mijn kleuren. Kleuren blijven langer hangen, we zijn namelijk behoorlijk visueel ingesteld. 

 

 Ik begon dit in te zetten op Social media, verder veranderde ik niks. Sterker nog ik besloot mijn oude berichten (content) te gaan hergebruiken om mezelf even de rust te geven alles te ontdekken met de nieuwe templates. Na een aantal dagen begon ik meer volgers te krijgen en na een aantal weken merkte ik dat mijn bereik groeide. Ook in het dorp en op het schoolplein werd ik steeds vaker aangesproken over iets wat ik gepost had op Instagram.


Mensen vertelde me dat ze mijn berichten herkennen door de stijl die ik gebruik. Omdat ze het zo interessant vinden wat ik deel bleven ze hangen in plaats van meteen verder te swipen. En dat is precies wat ik wilde bereiken! 


De kracht van zichtbaar zijn zit hem dus in de juiste kleuren en templates. Kleuren die bij jou passen, die 100% jou uitstralen en laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. Templates die blijven hangen, waardoor jouw volger je gaat herkennen.

“Door de pk-test in combinatie met de creatiereis ben ik anders naar mijn huisstijl kleuren gaan kijken. De kleuren zijn meer dan alleen een kleur, ze vertellen wie ik ben.”


Tijdens de creatiereis maak ik gebruik van de persoonlijke kracht en kleuren test. Een test die jou veel verteld over jou als persoon, ondernemer maar je ook meeneemt in de kleuren die hierbij passen. Door deze kleuren in jouw branding terug te laten komen trek je onbewust de juiste klanten aan. Dat is wat ik mocht ervaren. Dat is de kracht van kleur!

 

Daarnaast merkte ik dat het klaar hebben liggen van templates en deze steeds weer te kunnen gebruiken (want lekker herkenbaar voor mijn volgers) het zoveel makkelijker en vooral sneller werkt. Niet steeds weer nadenken over wat ik er voor een afbeelding tussen wil plaatsen maar alleen even een tekst en/of afbeelding in het template aanpassen was voldoende. Dit scheelt heel veel tijd! 

Creatiereis €549,00

 

De creatiereis is iets voor jou als jij

 • je wilt focussen op je onderneming
 • klaar bent met uren verspilde tijd aan stuntelen in canva 
 • een beter balans tussen werk en privé wil creëren
 • een basis aan templates wil die je steeds weer in kan zetten
 • je zichtbaarheid wil vergroten met een herkenbare stijl
 • een aansprekende huisstijl neer wil zetten die de juiste klanten aantrekt
 • je volledige branding direct goed neer wil zetten
 • een huisstijl wil die 100% jou uitstraalt
 

Gaan wij samen een stevige fundering neerzetten voor jouw onderneming? Of je nu een startende ondernemer bent zonder huisstijl en templates of al jaren meedraait: je bent van harte welkom! Jij wil het anders aanpakken en hebt maar een doel: opvallen tussen de massa aan ondernemers op Social media en de juiste klanten aantrekken.

Tijdens deze creatiereis gaan we voor het complete concept met huisstijl, logo, Instagram, Facebook en een flyer in jouw (nieuwe) kleuren. Hierdoor ontstaat er een huisstijl die 100% bij jou en je onderneming past.

De meegeleverde templates worden natuurlijk zo gemaakt dat je ze zelf eenvoudig in tekst en afbeelding kan aanpassen zodat je hier veelvuldig gebruik van kan maken.

Ben je niet handig met Canva? Geen probleem! Aan het eind van de creatiereis krijg je van mij een online creatiecall cadeau zodat je al je vragen kan stellen en ik we samen een plan opzetten hoe je de nieuwe stijl in jouw onderneming kan instellen en doorvoeren.

 

 

 
 

De creatiereis bevat:

Persoonlijke kracht test

Met de persoonlijke kracht test leer je jezelf nóg beter kennen. Je ontdekt jouw communicatiestijl en kleuren waardoor je een uitstraling neer kan gaan zetten die 100% bij jou en je onderneming past. Dit is de manier om de juiste klanten aan te trekken en jouw branding voor je te laten werken. Inclusief online creatiecall waarin we de uitslag bespreken en de eerste stappen zetten naar jouw (vernieuwde) branding.

Inspiratiebord

de start van deze creatie reis is het ontdekken van jouw stijl. Deze voeren we daarna door in jouw volledige huisstijl.

Huisstijl

Of je nu een volledig nieuwe huisstijl wilt creëren of alleen wat kleine aanpassingen. In deze reis zit (het aanpassen van) een logo, inspiratiebord en stijloverzicht altijd inbegrepen.

Facebook

(volledig pakket om jouw Facebook pagina compleet te maken)

 • Omslagfoto.
 • Profielfoto in 1 lijn met je stijl 
 • Template rechthoekige afbeeldingen (4 stuks) om in te zetten als FB bericht.

Instagram

(Volledig pakket om jouw Instagram profiel compleet te maken)

 • Instagram Overview met een lay-out ter inspiratie in 1 lijn met met je stijl
 • Profielfoto in jouw stijl
 • Hoogtepunten (4 stuks)
 • Inspiratie voor je biografie
 • Template vierkante berichten (6 varianten) die je kunt gebruiken op je Instagram account afgewisseld met je eigen foto’s
 • Template stories (6 stuks) om te gebruiken in je verhaal

Flyer

Tijdens deze creatiereis ontwerp ik een flyer voor jouw training, workshop of voor algemeen gebruik. 

Korting

Daarnaast krijg je altijd korting op een vervolg pakket, abonnement of strippenkaart. Denk aan social media beheer, een e-book, website banners, blog berichten, LinkedIn, Pinterest templates.

*Betaling mogelijk in 2 termijnen