De creatiereis loopt op z’n eind, wat nu?

Ga jij nét die stap verder?

Jubelstemming aan! De creatiereis is (bijna) afgerond en je hebt de templates en overige bestanden zojuist ontvangen. Dolenthousiast ben je en je met de nieuwe kleuren, de logo upgrade en alles voor Facebook en Instagram.

Je kan niet wachten om alles door te gaan voeren en zichtbaar te zijn in deze nieuwe stijl waar je tot in je tenen van voelt dat je er blij van wordt. Dit is 100% jij! Jij en je bedrijf. Kom maar op met alle leuke reacties en herkenning.

Maar stiekem wil je meer. 

Misschien wil je

  • de website doorvoeren in je nieuwe stiil
  • een website die past bij de fase waar je nu in zit waardoor je huidige site niet meer voldoet
  • je intakeformulier, factuur, visitekaartje en briefpapier in dezelfde stijl doorvoeren
  • eindelijk die droom uit laten komen en een kaartenbox, activiteitenmap, magazine,  e-book of ander tof idee werkelijkheid laten worden
  • niet meer langer zelf worstelen met het ontwerp van die presentatie, webinar of weggever
  • hulp bij het inplannen en uitvoeren van je social media 
  • rust in je hoofd, die mega stapel aan to do’s wegwerken en verlang je naar overzicht in je onderneming

De mogelijkheden zijn eindeloos en ik sta voor jou klaar om een (of meerdere) van bovenstaande plannen voor je uit te voeren. 

Ik wil meer, meer, meer! En nu?

Ik heb verschillende opties voor jou uitgewerkt. Hieronder vertel ik je er meer over zodat je zelf kan voelen waar je op dit moment behoeften aan hebt.  Dit aanbod blijft eindeloos. Dus wanneer dit niet het moment is maar je op een later moment wel in een vervolg wil stappen kan dat altijd. 

FocusON

Herken je dat? Er liggen steeds meer dingen op je te wachten, je stapel met “nog te doen” wordt groter en groter. Je hoofd staat ook niet stil en je hebt veel ideeën die het daglicht niet zien omdat je er simpelweg niet aan toekomt. Focus!

WebUP

Oh Yes! Je huisstijl en branding staat. En dan?! Waar je voorheen nog wel enthousiast was over je website voel je nu aan alles dat dit ook aangepakt mag worden. Lekker een frisse wind erdoorheen en alles doorvoeren in jouw stijl.

Strippenkaart


Liever geen vooraf bepaald pakket maar de touwtjes zelf in handen houden? Door de aanschaf van een 10 strippenkaart bepaal je zelf welke stappen er gezet worden. Voor deelnemers aan de creatiereis altijd €110,00 korting!


Handig om te weten:

Inzetten van de strippenkaart is op basis van beschikbaarheid, wil jij iets door mij laten ontwerpen van de strippenkaart laat het me weten dan bekijk ik wanneer de eerst mogelijke optie is.

Bij het FocusOn traject ben jij altijd verzekerd van mijn tijd. Reserveren van een plek is niet nodig.